.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.

.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Kendi canavarlarınızz

3 posters
YazarMesaj
yoshy_si
Misafir

Kendi canavarlarınızz Empty
MesajKonu: Kendi canavarlarınızz   Kendi canavarlarınızz Icon_minitimeSalı Mayıs 22, 2007 5:32 am

arkadaşalar siz buraya istediğiniz programlardan yararlanarak kendi canavarlarınızı oluşturacaksınızz sonra ben anket açıp orada en güzel olanı seçicezzz başlayalımmm
ErEn
Admin
ErEn

MesajKonu: Geri: Kendi canavarlarınızz   Kendi canavarlarınızz Icon_minitimeÇarş. Mayıs 23, 2007 2:06 am

örnek gösterebilirmisiniz
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: Kendi canavarlarınızz   Kendi canavarlarınızz Icon_minitimeÇarş. Mayıs 23, 2007 7:53 am

tamam ben yapıp koyayım
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: Kendi canavarlarınızz   Kendi canavarlarınızz Icon_minitimeÇarş. Mayıs 23, 2007 8:03 am

istediğiniz gbi yapabilirsinizi dinozor türü falan benöyle birşey yapmadım ben bide paintten yaptım ama siz istediğiniz programı kullana bilirsiniz ama bu örnek
Kendi canavarlarınızz Canavaram8
.::_hfni
Misafir

MesajKonu: Geri: Kendi canavarlarınızz   Kendi canavarlarınızz Icon_minitimePerş. Mayıs 24, 2007 11:09 am

Very Happy:D:D
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: Kendi canavarlarınızz   Kendi canavarlarınızz Icon_minitimeCuma Mayıs 25, 2007 3:44 am

Very Happy:D:D:D neyse konuya yapan yok muu dinozor tipinde falan yapabilirsinizz
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: Kendi canavarlarınızz   Kendi canavarlarınızz Icon_minitimeC.tesi Mayıs 26, 2007 1:43 am

koyan yok muuuu?Sad
C_E_M_R_E
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
C_E_M_R_E

MesajKonu: Geri: Kendi canavarlarınızz   Kendi canavarlarınızz Icon_minitimePtsi Haz. 04, 2007 10:19 am

çok güzel olmuş
>>gülçin<<
hepsi ve forum bağımlısı
hepsi ve forum bağımlısı
>>gülçin<<

MesajKonu: Geri: Kendi canavarlarınızz   Kendi canavarlarınızz Icon_minitimeÇarş. Haz. 06, 2007 6:01 am

değişik bişi ama gsll

Kendi canavarlarınızz
1 sayfadaki 1 sayfası