.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.

.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ogun Sanlısoy

3 posters
YazarMesaj
.::_hfni
Misafir

Ogun Sanlısoy Empty
MesajKonu: Ogun Sanlısoy   Ogun Sanlısoy Icon_minitimePaz Mayıs 13, 2007 8:31 am

Mimar Sinan Üniversitesi’nde endüstri ürünleri tasarimi okurken ayni zamanda da müzik çalismalarini yürüten Ogün Sanlisoy, ilk sahne deneyiminlerine akustik gitariyla gerçeklestirdigi performansi ile 1989 yilinda basladi. Bunu takip eden yillarda farkli amatör gruplarda solistlik yapti ve ilk demo kaydini gerçeklestirdi..

1992 yilinda Pentagram'a katildi ve ayni yil çikan “Trail Blazer” albümünde vokaliyle yer aldi. Türkiye'de ve yurtdisinda Pentagram'la pek çok konser gerçeklestirdi. 1993 ve 1994 yillarinda Hibir ve Rock dergilerinin okuyuculari tarafindan Yilin En iyi Erkek Rock Solisti seçildi.

1994-95 yillarinda Gür Akad'in kurdugu Klips grubunda solist olarak yer aldi ve bu grupla çesitli konserler verdi. 1996 yilinda Pentagram grubundan ayrilarak ilk solo albümünün çalismalarina basladi. ‘Korkma’ albümünü 1999 yilinda Tempo Müzik’ten Ümit Kuzer prodüktörlügünde yayinladi.

2004 yilinda Sony Music’ten yayinlanan ikinci solo albümü ‘O Gün’ ile birlikte Türkiye’nin farkli pek çok ilinde çok sayida konserle izleyicisi ile bulustu. Ayni yil Atina’da yapilan olimpiyatlar bünyesinde bir konser gerçeklestirdi.

2005 yili sonunda hazirliklarina baslanan ‘ÜÇ’ albümü yogun bir çalismanin ardindan SONY BMG etiketiyle 2006’nin Mart ayinda yayinlandi
CeMrE95
süper moderatör
süper moderatör
CeMrE95

Ogun Sanlısoy Empty
MesajKonu: Geri: Ogun Sanlısoy   Ogun Sanlısoy Icon_minitimePaz Mayıs 13, 2007 12:38 pm

teşekkürler ben bunun bazı şarkılarını seviyorum ama kendi çok güzel değil
ErEn
Admin
ErEn

Ogun Sanlısoy Empty
MesajKonu: Geri: Ogun Sanlısoy   Ogun Sanlısoy Icon_minitimeSalı Mayıs 15, 2007 9:39 am

ben tanımıyorum
>>gülçin<<
hepsi ve forum bağımlısı
hepsi ve forum bağımlısı
>>gülçin<<

Ogun Sanlısoy Empty
MesajKonu: Geri: Ogun Sanlısoy   Ogun Sanlısoy Icon_minitimeSalı Mayıs 29, 2007 12:10 pm

teşkürr

Ogun Sanlısoy
1 sayfadaki 1 sayfası