.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.

.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

GRUP HEPSİ DUYURULARI

+2
erenkolik
berfin
6 posters
YazarMesaj
yoshy_si
Misafir

GRUP HEPSİ DUYURULARI Empty
MesajKonu: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimeC.tesi Mart 03, 2007 9:30 am

Hergün ki hepsi grubunun haberlerini hangi dersgide var hangi kanalda çıkacaklar hepsi burada toplansın
berfin
Admin
berfin

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimePaz Mart 04, 2007 5:45 am

BU KONUYU AÇMAYI İYİ AKIL ETMİŞSİN SENİ BU KONUYA MOD YAPIYORUM CNM
https://gruphepsiclup.yetkinforum.com
berfin
Admin
berfin

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimePaz Mart 04, 2007 5:46 am

AMA BURAYA BOL BOL MSJ YAZMAN LAZIM TABİİKİİ
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimePtsi Mart 05, 2007 5:26 am

tamam bol bol yazıcam Very Happy
erenkolik
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
erenkolik

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimePtsi Mart 05, 2007 6:54 am

go girl
A= kızların vazgecilmezi ayakkabılarmış converse leri yırtıkta olsa çok deerliymiş
B=backstreet boys grubu hepsinin bu tarz müziği yapmasında etkili olmuş daha küçücükken bb un şarkılarını ezbere sölüolarmış
C=cemrenin annesi grubun menejerlerindenmiş ve hepsiye yardımda bulunmuş işte şekil a HEPSİmiz
D=onların hayatındaki en önemli şey dans..birgün dans etmelerini engellicek bi sakatlık olmasından korkuolarmış
E=birgün çook paraları olursa içinde müzik ve dans stüdyosu bulunan bi ev almak istiolarmış hatta eren kocaman bi karavan istiyomuş
F=kısık ateşte 15 dk filminde imza alan 4 kızı oynadılar ve ilk film deneyimlerini yaşadılar
G=onlar türkiyenin ilk girlband i..
İ=grubun en inatcısı olarak bütün üyeler CEMREmi secmişler
J=grup justin timberlake i çok sefiyo hatta eren bigün justin i görürse ona"özgür aras"ı tanıyomusun die sorcakmış
K=4 üde devlet konservatuarında bale eğitimi aldı CEMREm klasik bale eğitimine devam ederken gülçin modern dansa gidiyomuş
M="yalan" şarkısının gizemli vokalisti MURAT BOZ!!!!
N=grup nil karaibrahimgil i çok sefiyo bütün yaz onun şarkılarını dinlemişler
O=biz onları ilk olmaz oğlan klibiyle tanıdık ve dans figürlerini ezberlemeye çalıştık
P=hepsiyi hiç magazinlerde görmüyoruz çünkü onlar magazincileri atlatmakta 1 numaraymış
R=hepsinin müzik tarzı r&b türkiye bu müzik tarzını hepsimizle tanımış
T=onlar ünlü olduklarından beri tatil yapamıyolarmış tatile gidip otel odalarından çıkmadıkları oluyomuş
Ü=hepsimizin tek slow parçası 3 kalp..2.albümde hiç yok
Y=hepsi 2 albümünün sahne ve televizyon çalışmaları için kıyafet tasarımlarını yasemin akat yapmış..
Z=eren asla zeytin ve peynir yemezmiş
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimePtsi Mart 05, 2007 11:12 am

çok tşkler
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimePtsi Mart 05, 2007 11:46 am

power türk de hepsi grubu ödül almış ve resimleri özür dilerim şimdi buldum hemen siteye koyuyum dedim ondan dolayı üstüne sitenin adını yazamadım http://img79.imageshack.us/my.php?image=adszjr2.png
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimePtsi Mart 05, 2007 11:48 am

ötekisini koyamadım bir dk koyuyorum http://img260.imageshack.us/my.php?image=hepsijl0.jpg çok güzeller bayıldımm ödül almışlar bizim oylarımız sayesinde
berfin
Admin
berfin

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimeÇarş. Mart 07, 2007 12:34 pm

Hepsi'nin 'Aşk' Sırları

Cemre "Hiç reddedildin mi?" sorusuna "Hayır reddedilmedim, çünkü hiç teklif etmedim.Her zaman bana teklifler geldi." diye yanıtlıyor."Peki bir sevgilin var mı?" sorusunada "Hayır, şuan için birisi yok." cevabını veriyor.

Gülçin'e "Reddedildin mi?" sorusunu yönelttiğimizde "Evet reddedildim." diyor."Şuan sevgilin var mı?" sorusunada "Hayır şimdilik öyle biri hayatımda yok" cevabını veriyor.

Eren'e "Reddedildin mi hiç?" diye soruyoruz "Hayır reddedilmedim ama çok reddettim" diye cevaplıyor."Şuan biri var mı?" diye sorduğumuzda "Evet sevgilim var ve onu çok seviyorum" diyor.

Yasemin'e "Hiç reddedildin mi?" sorusunu yönelttiğimizde "Evet reddedildimde reddettim de." cevabını alıyoruz."Şuan biri var mı?" sorusunada "Evet var." cevabını veriyor.

GRUP HEPSİ DUYURULARI 1hepsimiz8ow1qjum1bakalım beğenecek misiniz
berfin
Admin
berfin

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimeÇarş. Mart 07, 2007 12:36 pm

biras uzun ama

Sizi tanımakla başlayalım...
Eren: 21 yaşındayım. Ortaokul ve liseyi Mimar Sinan Üniversitesi Klasik Bale Bölümü'nde okudum. Şimdi de Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Modern Dans Bölümü'nde öğrenciyim.

Yasemin: 19 yaşındayım. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Bale Bölümü'nde ilk yılım. Ortaokul ve liseyi diğer arkadaşlarım gibi Mimar Sinan Üniversitesi Klasik Bale Bölümü'nde okudum.

Gülçin: 20 yaşındayım. Mimar Sinan Üniversitesi'nde bale okuduktan sonra üniversitede modern dans bölümüne geçtim.

Cemre: Ben de 20 yaşındayım. Ortaokuldan beri Mimar Sinan Üniversitesi'nde klasik bale eğitimi alıyorum. Şimdi de ikinci sınıftayım.

Böyle bir vokal grubu kurma fikri nasıl ortaya çıktı?
Eren: Dört-beş yıldır her hafta cuma günü Cemrelere gidiyorduk. Yabancı kız ve erkek gruplarının hayranıydık. Özellikle de Back- street Boys'a bayılıyorduk. Onlarla yatıp kalkıyorduk. Şarkılarını ezberleyip Cemre'nin evinde küçük konserler veriyorduk. O evi seçmemizin nedeni de Cemre'nin annesinin mesleğinin menajerlik olmasıydı. Onun annesinin dikkatini çekmek için elimizden geleni yapıyorduk. "Bize albüm yapın" diye ısrar ediyorduk.

Cemre: Annem belki bizim farkımıza varır diye bekleyip durduk. O da sürekli "Daha çok küçüksünüz. Sabredin" diyordu. Bekledik, oldu. Şimdi menajerliğimizi o yapıyor zaten.

Grubun adı neden Hepsi?
Cemre: Çünkü biz bütünüz.

Gülçin: Daha da açarsak; hepsi akademik bale temelli dansçılar, hepsi dans ediyor, hepsi şarkı söylüyor, hepsi arkadaş, hepsi birlikte büyüdü.

Neden R&B'yi tercih ettiniz? Pop müzik yapmanız belki albüm satışlarınızı daha yükseltebilecek bir seçenek olurdu.
Gülçin: Yıllardır bu müziği dinliyoruz. Vokal yapmayı seviyoruz ve R&B de bizim vokal anlayışımızı içeren bir müzik tarzı. Yapmak istediğimiz tek müzik R&B idi. Böylece Türkiye'deki ilk R&B albümünü de biz yapmış olduk. Çocukluk hayalimiz gerçek oldu.

"Sözler gençlerin ağzına takılabilecek cinsten"
Bale eğitiminden sonra bu tür müzik ile dans etmek zor oldu mu?
Eren: Hayır. Hem klasik hem de modern dans eğitimi almış olmak bizim için avantaj. Bu yüzden R&B yaparken zorlanmıyoruz. Ama bu tarz dansı daha iyi yapabilmek için koreograflarla çalıştık. Klibe Candaş Baş'la hazırlanmıştık. Şimdiki koreografımız ise Fulya Güney.

Klipteki ve albüm kapağındaki kıyafetleriniz de tam yabancı kliplerde gördüğümüz R&B sanatçıları gibi. Günlük hayatta da böyle mi giyiniyorsunuz, yoksa bu pazarlama için yapılan bir taktik mi?
Yasemin: Tüm kıyafetlerimizi Ümit Ünal hazırlıyor. Günlük hayatta fotoğraflardaki gibi çok farklı giyinmiyoruz. Gardırobumuz spor kıyafetlerle dolu. Album çekimleri için topuklu ayakkabı giyelim dedik ama yürümeyi beceremedik. Spor ayakkabı yerine topuklu ayakkabı giyince komik görünüyoruz.

Çıkış parçanız "Olmaz Oğlan"ın nakaratı "Hiç bana bakma olmaz oğlan / Sen kendine ısmarlan / Hiç bana bakma olmaz oğlan / Başkasına yuvarlan". Siz de böyle sözler kullanıyor musunuz muhabbetlerinizde?
Cemre: Aynısı olmasa da bunlara benzer laflar kullanıyoruz. Bu albümde bizim yaşlarımızdaki genç kızların günlük hayatta kullandığı laflar var. Albümdeki sözlerden pek çoğu dinledikçe gençlerin ağzına takılabilecek cinsten.

Şu sıralar hangi sanatçıları takip ediyorsunuz?
Cemre: Blue, Jennifer Lopez ve Usher. Onların sadece albümlerini değil kliplerini ve sahne şovlarını da takip ediyoruz. Bir araya gelip saatlerce konser kaseti izliyoruz. Dans çalışıyoruz. Albüm için hem şan hem de dans dersi aldık. Okuldan çıkar çıkmaz yine prova yapıyoruz.

"Hocalarımızın bizi görmek istediği yer AKM sahnesi, konser sahnesi değil"
Sizin şarkılarınızın Türkçe olmasının dışında diğer R&B parçalarından ne farkı var?
Gülçin: Türk ağırlıklı R&B yapmaya çalıştık. R&B'ye güzel tatlar kattık. Yurtdışında Hint müziğini bile R&B ile karıştırdılar. Biz de bazı parçalarımızda darbuka, ney ve tef kullandık. Bir parçamızda da tango ile R&B'yi birleştirdik.

Yasemin: Albümde R&B altyapısı var ama bizi Türklerin dinleyeceğini unutmadık. Parçaları ne kadar Batı gırtlağında okumuş olsak da içine Doğu'dan da bir şeyler eklemeyi ihmal etmedik.

Hocalarınız ne diyor bu tip bir albüm yapmanıza? Tepki gösterenler var mı?
Gülçin: Albüm henüz çıkmadığı için çoğu olayın farkında değil. Açıkçası onların tepkilerinden korkuyoruz. Klasik bale eğitimi aldıktan sonra böyle bir iş yapmamızı eleştirebilirler. Onların bizi görmek istedikleri yer konser sahnesi değil, AKM sahnesi çünkü.

Eren: Klasik bölümdeki insanların modern şeylere bakış açıları dar. Klasik balenin dışında pek bir şey yapmamızı istemiyorlar. Biz bir de üstüne R&B albümü yaptık.

Türkçe albüm tamam. Peki ilerisi için İngilizce bir albüm projesi var mı?
Yasemin: Evet. Bize özgü müzik aletlerini katarak İngilizce R&B albümü yapmak istiyoruz. Hatta bunun için İngilizce derslerine başladık bile.
erenkolik
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
erenkolik

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimePerş. Mart 08, 2007 10:09 am

herkese çok teşkler.. Smile
ErEn
Admin
ErEn

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimeCuma Mart 09, 2007 12:35 am

çok güzel tşkr..
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimeC.tesi Mart 10, 2007 5:17 am

bşd benimm koyduğum resimler hemen açılıp resim çıkmıor adrese tıklıyorsun çıkıyor neden biliyor musunuz
hepsigirl_FeRdA
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
hepsigirl_FeRdA

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimeC.tesi Mart 17, 2007 12:26 pm

thanx_haberler we rsmler için_=)
gülçinin_bibişi
deneme mod
deneme mod
gülçinin_bibişi

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimeC.tesi Mart 17, 2007 12:43 pm

hepsigirl_FeRdA demiş ki:
thanx_haberler we rsmler için_=)
eet thanks
CeMrE95
süper moderatör
süper moderatör
CeMrE95

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimeC.tesi Mart 17, 2007 3:08 pm

çok tşklerr Very Happy
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimePaz Mart 18, 2007 6:31 am

bşd arkadaşlar
ErEn
Admin
ErEn

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimePaz Mart 18, 2007 10:03 am

tşkr cnm
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimeCuma Nis. 13, 2007 4:29 am

bşdd
ErEn
Admin
ErEn

MesajKonu: Geri: GRUP HEPSİ DUYURULARI   GRUP HEPSİ DUYURULARI Icon_minitimeC.tesi Nis. 14, 2007 3:37 am

KİLİT!

GRUP HEPSİ DUYURULARI
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-