.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.

.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

MuRaT BoZ...

5 posters
YazarMesaj
.::_hfni
Misafir

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimeÇarş. Nis. 18, 2007 10:42 am

burayaaa...
Misafir

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimeÇarş. Nis. 18, 2007 10:44 am

otobiyografisi:Diyadin , Murat Boz Biyografisi - Hayatı - yaşamı - sanatçı hayatı
Murat Boz Hayatı Yaşamı Biyografisi

07.03.1980 yılında Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde dünyaya geldim. İlk ve ortaokul öğrenimimi yine burada tamamladıktan sonra 1995-96 eğitim öğretim yılında istanbul anadolu güzel sanatlar lisesi özel yetenek sınavını kazanarak eğitimime İstanbul'da devam etmeye başladım.
Bu dönem içerisinde ****** Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey'de müzikal konserlerde vokal olarak yer aldım. 1998'de Milliyet gazetesi liseler arası müzik ve halk oyunları yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birinciliği kazandım.

1999 yılında Bilgi Üniversitesi jazz vocal bölümüne burslu olarak girdim. Eğitimime 2003 yılında girdiğim İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler bölümünde devam etmekteyim. Şarkı söylemeyi, spor yapmayı yüzmeyi ve hayvanları çok severim...

Sahne performanslarında ve albümlerinde çalıştıgım kişiler; Shakira, Tarkan Tevetoğlu, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Zeynep Dizdar, Zeynep Mansur, Grup Hepsi, Grup Rapsodi, Grup Popcorn...

Seslendirdiğim reklam müzikleri; Mc donalds, istikbal, Kola Turka...
hepsigirl_FeRdA
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
hepsigirl_FeRdA

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimeÇarş. Nis. 18, 2007 10:45 am

07.03.1980 yılında Zonguldak'ın Karadeniz Ereğli ilçesinde dünyaya geldim. İlk ve ortaokul öğrenimimi yine burada tamamladıktan sonra 1995-96 eğitim öğretim yılında istanbul anadolu güzel sanatlar lisesi özel yetenek sınavını kazanarak eğitimime İstanbul'da devam etmeye başladım.
Bu dönem içerisinde ****** Kültür Merkezi, Cemal Reşit Rey'de müzikal konserlerde vokal olarak yer aldım. 1998'de Milliyet gazetesi liseler arası müzik ve halk oyunları yarışmasında erkek solist dalında Türkiye birinciliği kazandım.

1999 yılında Bilgi Üniversitesi jazz vocal bölümüne burslu olarak girdim. Eğitimime 2003 yılında girdiğim İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müziği Devlet Konservatuarı Temel Bilimler bölümünde devam etmekteyim. Şarkı söylemeyi, spor yapmayı yüzmeyi ve hayvanları çok severim...

Sahne performanslarında ve albümlerinde çalıştıgım kişiler; Shakira, Tarkan Tevetoğlu, Nilüfer, Nazan Öncel, Demet Sağıroğlu, Hande Yener, Nil Karaibrahimgil, Emel Müftüoğlu, Burcu Güneş, Zeynep Dizdar, Zeynep Mansur, Grup Hepsi, Grup Rapsodi, Grup Popcorn...

hepsigirl_FeRdA
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
hepsigirl_FeRdA

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimeÇarş. Nis. 18, 2007 10:46 am

.::_hfni_::. demiş ki:
otobiyografisi:Diyadin , Murat Boz Biyografisi - Hayatı - yaşamı - sanatçı hayatı
Murat Boz Hayatı Yaşamı Biyografisi

ikimizinde aynı oldu_ama ben tam koydum baktım var_yoktu ama önce_=)_olsun önemli diil_=)
ErEn
Admin
ErEn

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimePerş. Nis. 19, 2007 12:11 am

ee resmi yok
Misafir

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimePerş. Nis. 19, 2007 5:45 am

ee sen koyyy
CeMrE95
süper moderatör
süper moderatör
CeMrE95

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimePerş. Nis. 19, 2007 12:03 pm

ben bu adamı tanımıyorum
ErEn
Admin
ErEn

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimePerş. Nis. 19, 2007 12:18 pm

bende yokki
CeMrE95
süper moderatör
süper moderatör
CeMrE95

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimePerş. Nis. 19, 2007 1:04 pm

aynenn resmi yok bende
yoshy_si
Misafir

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimeCuma Nis. 20, 2007 4:45 am

ben koyuyorum işte aslında bu adamın bir tane klibi vardı böyle renkli odalarda kızlar var bilmiyorum ben yinde koyayım aşkı bulamam ben diye
MuRaT BoZ... Muratboz1sz6
MuRaT BoZ... Muratboz2hl0
MuRaT BoZ... Muratboz3xd7
MuRaT BoZ... Muratboz4ff8
MuRaT BoZ... Muratboz5ez1
MuRaT BoZ... Muratboz6xh6
ErEn
Admin
ErEn

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimeCuma Nis. 20, 2007 11:32 am

hhhmmm saol
yoshy_si
Misafir

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimeCuma Nis. 20, 2007 11:46 am

bşdd
ErEn
Admin
ErEn

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimeCuma Nis. 20, 2007 12:10 pm

bennnn de yok
Misafir

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimePaz Nis. 22, 2007 12:48 am

bize diyordun bu site için ara bul diye sen ara bul
yoshy_si
Misafir

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimePaz Nis. 22, 2007 6:37 am

konuya dööneliiiimm
ErEn
Admin
ErEn

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimeÇarş. Nis. 25, 2007 5:51 am

evet konumuz muraz boz
CeMrE95
süper moderatör
süper moderatör
CeMrE95

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimeÇarş. Nis. 25, 2007 8:18 am

muraz boz diğil Murat boz
>>gülçin<<
hepsi ve forum bağımlısı
hepsi ve forum bağımlısı
>>gülçin<<

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimeSalı Mayıs 29, 2007 12:19 pm

tşk
>>gülçin<<
hepsi ve forum bağımlısı
hepsi ve forum bağımlısı
>>gülçin<<

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimeSalı Mayıs 29, 2007 12:19 pm

ayrıca çok yakışıklı yaaaaaaaaaaaaa
-aşkitom eren-
hepsi ve forum bağımlısı
hepsi ve forum bağımlısı
-aşkitom eren-

MuRaT BoZ... Empty
MesajKonu: Geri: MuRaT BoZ...   MuRaT BoZ... Icon_minitimeSalı Haz. 12, 2007 12:57 pm

tşkkürlerr

MuRaT BoZ...
1 sayfadaki 1 sayfası