.
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
.

.

AnasayfaAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!

+2
CeMrE95
ErEn
6 posters
Sayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
YazarMesaj
ErEn
Admin
ErEn

berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Empty
MesajKonu: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 1:44 am

biliyorsunuz berfinin doğum günü 14 nisan 1995

1 hafta kaldı...onun için ne yapalım sizce? jocolor jocolor geek geek
CeMrE95
süper moderatör
süper moderatör
CeMrE95

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 3:05 am

bilmem sence?
ErEn
Admin
ErEn

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 3:28 am

bilmiyorum soralım herkeze
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 5:14 am

evet bir soralım
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 5:15 am

ya aslında ondan gizli yappsak onun haberi olmasa
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 5:22 am

herkes bir şey düşünsün
ErEn
Admin
ErEn

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 5:36 am

ewt ii olurda buraya girmemesini sağlayalım
ErEn
Admin
ErEn

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 5:37 am

slayt yada gif yapabiliriz...
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 5:55 am

bende ona özel bir fişm hazırlayabilrim
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 5:55 am

fişm deil film Very Happy
.::_hfni
Misafir

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 5:57 am

bende yapabilirimmmmmmmmmm
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 7:10 am

aslında film yada slayt ben çok güzel yaparım ne ile ilgili olmasını istersiniz yapiimm zaten buraya girmiyor girmez inşallahh hemen bu şeyi sileriz sonra
ErEn
Admin
ErEn

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 9:01 am

BİŞİY DİYCEM BU HEDİYEYİ TOPLU VERCEZ AMA ÜZERİNDE EN ÇOK MSJ YAZANLAR OSUN MSLA RESİM YAPCAZ YAN TARAFINA MSJI ÇOK OLAN ÜYELER YAZILCAK MSLA GRUPHEPSİ AİLESİ:
hepsi_hayranı_sinem
grup_hepsi_94
ErEn
CeMrE95
yaparız yanına iyiki doğdun berfin...
diyip bu sitenin adını yazarız...
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 9:02 am

çok güzel olur onun resmi falan varsa send ben onun üstüne falan yaparım gruphepsinin resmi ile süper oluurr
hepsigirl_FeRdA
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
hepsigirl_FeRdA

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 9:47 am

eğer kendi aranızda yapıosanız bende sadece fikir weriim o zmn slayt güzel olur bence_ama yinede siz bilirsiniz_=)
ErEn
Admin
ErEn

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 9:57 am

hayır o lur mu öyle hepimizin hediyesi...
hepsigirl_FeRdA
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
hepsigirl_FeRdA

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 10:00 am

=) saol cnm ama (yanlış anlamayın ben bozulmadım ztn öle bi şey için bozulmazki insan:D)_nese tabikii hepimizin hediyesi inş güzl olurda beğenir_=)
ErEn
Admin
ErEn

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 10:32 am

inş sinem yapıo musun??
yoshy_si
Misafir

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimeC.tesi Nis. 07, 2007 12:35 pm

şimdi ben şunu anlamadım yaparım hemn dee işte film mi slayt mı? bide onun resmi varsaa işte o çok iyi olur ama yok herhalde olsun bak grup hepsinin fazla yaygın olmayan bir resmini bulu r üstüne yazzarıızz böyle birkaç resim bulr sonrada hepsi grubunnun bir şarkısını içine koyarız yada alkış sesi siz kararr verinn bana söeyin yapim
ErEn
Admin
ErEn

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimePaz Nis. 08, 2007 2:02 am

slayt olsun hepsi grubunun şarkısı olsun veya film hangisini istersen...
Misafir

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimePaz Nis. 08, 2007 7:47 am

ErEn demiş ki:
BİŞİY DİYCEM BU HEDİYEYİ TOPLU VERCEZ AMA ÜZERİNDE EN ÇOK MSJ YAZANLAR OSUN MSLA RESİM YAPCAZ YAN TARAFINA MSJI ÇOK OLAN ÜYELER YAZILCAK MSLA GRUPHEPSİ AİLESİ:
hepsi_hayranı_sinem
grup_hepsi_94
ErEn
CeMrE95
yaparız yanına iyiki doğdun berfin...
diyip bu sitenin adını yazarız...
benide eklediğin için saoll
Misafir

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimePaz Nis. 08, 2007 7:48 am

filmi ben yapmayı deniim en ama bi bakiim sizi haberdar ederiimm
Misafir

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimePaz Nis. 08, 2007 7:50 am

hhaaa arkiller ayrıca herkes hepsi grubunun bir resmini koysun ama çok beğendiği bir resmini film için llazım okk;) ben yeni bir konu açııyorumm siz resimleri oraya koyunn ama berfin için üstünde yazı yazmasın vallahi kendim için istemiyorumm lüttfenn
erenci
YENİ ÜYE
YENİ ÜYE
erenci

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimePaz Nis. 08, 2007 9:17 am

ErEn ben berfinin arkadaşıyım berfin aban demiştiki ErEn çok msjı olduğu için onu admin yapcam dedii belki olursunn
ErEn
Admin
ErEn

MesajKonu: Geri: berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!   berfinin dogum günü yaklaşıyor!!! Icon_minitimePaz Nis. 08, 2007 11:01 am

hollleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeey

saol cnm ya haberdar ettiğin içinde konuya dönelim eee__??

berfinin dogum günü yaklaşıyor!!!
1 sayfadaki 3 sayfasıSayfaya git : 1, 2, 3  Sonraki
 Similar topics
-