| _EyLeM_ | |
|
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
ErEn Admin
| Konu: _EyLeM_ Paz Nis. 01, 2007 4:47 am | |
| EyLeMlE İlGiLi HERŞEY BURAYA RESİM,YAZI,ŞARKI SÖZÜ VB... | |
|
| |
ErEn Admin
| Konu: Geri: _EyLeM_ Paz Nis. 01, 2007 6:24 am | |
| | |
|
| |
eren_hilal YENİ ÜYE
| Konu: Geri: _EyLeM_ Paz Nis. 01, 2007 12:52 pm | |
| 1984 londra doğumlu.mezzo soprano ses ve 3 oktav vokal yeteneğine sahip. vocal tech school eğitim gördü. 2 yıl sanat kursunda sahne aldı. (btec)“steamy knights” isimli kız grubunda yer aldı. 2002 eurovision şarkı yarışmasında son 8 e kalan şarkı first night ile büyük ilgi topladı. black history month lewisham tiyatrosunda performansıyla başarı grafiğini yükseltti. western union yunanistan reklam kampanyasındaki fotomodellik yaptı. ingiltere’de yayınlanan ve raiting rekorları kıran x-faktör programı içerisinde yer alan pop star yarışmasında 50 bin kişi arasından ilk 50 ye kaldı. playstation reklamı, kanal 4 reklamı, lisa roxanne, streets, third edge, appleton sister’ ın müzik videoları ve kısa film “son perde” de rol aldı.. mazes & wind chimes : physical theatre’ da ( açık hava performansı dans performansı sergiledi. | |
|
| |
CeMrE95 süper moderatör
| Konu: Geri: _EyLeM_ Paz Nis. 01, 2007 12:53 pm | |
| bendende şarkı sözü oh miz miz oh miz miz
miz miz sevgilim cok sexisin miz miz sevgilim cocuktan betersin bir gelib gidersin ne istersin miz miz olupta beni kaybettin
hani beni sevdigini saracaktin beni siki siki tutup benim oldugunu anlayacaktin gök yüzünden yildizlari alacaktin günden düne sevgimiz artacakti ben sana sen bana tapacaktin
hic sanmam fazla durayim senin gibi mizmiz mizmizla mizmizla hic sanmam dazla durayim senin gibi mizmiz mizmizla mizmizla
miz miz sevgilim cok sexisin miz miz sevgilim cocuktan betersin bir gelib gidersin ne istersin miz miz olupta beni kaybettin
bu sacma yalanlardan ben usandim aslinda ben seni ah cok simartim yalan laflardan ben dinleyip dinleyip ben bikmisim ama sende sastin hep kirdin yaptin sende attin attin o köseden attin caninin birtanesine bile dile tutmadin
hic sanmam fazla durayim senin gibi mizmiz mizmizla mizmizla hic sanmam fazla durayim senin gibi mizmiz mizmizla mizmizla
-ingilizce-
miz miz sevgilim cok sexisin miz miz sevgilim cocuktan betersin bir gidib delirsin ne istersin miz miz olupta beni kaybettin
hani beni sevdigini saracaktin beni siki siki tutup benim oldugunu anlayacaktin gök yüzünden yildizlari alacaktin günden güne sevgimiz artacakti ben sana sen bana tapacaktin
hic sanmam fazla durayim senin gibi mizmiz mizmizla mizmizla hic sanmam fazla durayim senin gibi mizmiz mizmizla mizmizla
Eylem - Mız Mız şarkı sözü - | |
|
| |
ErEn Admin
| Konu: Geri: _EyLeM_ Paz Nis. 01, 2007 1:57 pm | |
| | |
|
| |
ErEn Admin
| Konu: Geri: _EyLeM_ Paz Nis. 01, 2007 1:57 pm | |
| aman
Tüm dünyanin yükü bende olsa... Bugün askim beni bIraksa... kalbimi bin defa daha kirsa... Yeniden yeniden düsüp kalksam... İnancım yıkılsaa Bildigim dogrular yalan olsa... Aaaah yalan olsa....
Can bu can benim can, Yapilacak tek sey, Aman unut herseyi, Aman salla dertleri, Aman nasil olursa yeni bir gün dogacak... Bak gör sen,
Aman unut herseyi, Aman salla dertleri, Aman tatli düsünüp hersey güzel olacak... Bak görsen
aaa aaa aaaaaaaa
Artik dünyamda degilsin, Umrumda hiç degilsin, Üzülmem bos konulara, Anlamsiz anilara, Ne olmus seni sevdiysem, Bak yeniden dogdum ben, Seni çok sevmistim ben, Canimdan çok sevdim ben... inancim yikilsaa Bildigim dogrular yalan olsa, Ah yalan olsa....
Can bu can benim can, Yapilacak tek sey, Aman unut herseyi, Aman salla dertleri, Aman nasil olursa yeni bir gün dogacak... Bak gör sen...
Aman unut herseyi, Aman salla dertleri, Aman tatli düsünüp hersey güzel olacak... Bak gör sen...
eylem aman şarkı sözü | |
|
| |
ErEn Admin
| Konu: Geri: _EyLeM_ Paz Nis. 01, 2007 1:58 pm | |
| flood oluyosa özr
allah allah
Allah Allah, Allah Allah O a love like this O I cant resist O a love like this O I cant resisit
Allah Allah, Allah Allah Allah Allah, Allah Allah
When you looked and smiled at me, made me go weak at the knees When you looked and smiled at me, I think am going crazay When you looked and smiled at me, made me go weak at the knees When you looked and smiled at me, this feelins so crazay so crazay
Allah Allah, Allah Allah O a love like this O I cant resisit Allah Allah, Allah Allah O a love like this O I cant resisit
One look is what it took you had me in a daze Something out of a movie scene I think Im going insane One look is what it took you had me in a daze Something out of a movie scene I think Im going insane
I got what you want what you want what you want Allah Allah, Allah Allah O a love like this O I cant resisit Allah Allah, Allah Allah O a love like this O I cant resisit
eylem | |
|
| |
ErEn Admin
| Konu: Geri: _EyLeM_ Paz Nis. 01, 2007 1:59 pm | |
| masum masum
masum masum seğredip kırık kalpleri yalanın yaptığı kötü şeyleri duydum aldatan sahte gülüşler sevgi dolu dünyada beni koparan
korudum ben kendimi (kalbim durdu) korudum ben kalbimi (uoh uoh...)
gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel hazırım seni sevmeyi gel gel canım hadi gel gel hakettim seni sevmeyi
şimdi anladım kırık kalpleri aslında insanı verdiği güçleri taş gibi kalbim gizlice çok iste değilsin sevilmeyi sevilme
korudum ben kendimi (kalbim durdu) korudum ben kalbimi (uoh uoh...)
gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel hazırım seni sevmeyi gel gel canım hadi gel gel hakettim seni sevmeyi
çocuksu gülüşler her an duyduğum soğuk düşler gibi acılar gibi bakıp da seğredip kaybolup giden yıllar herşey olunca
benden değilsin kendine baska kalpleri kırıp kırıklığına
gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel hazırım seni sevmeyi gel gel canım hadi gel gel hakettim seni sevmeyi (2x)
sebebin benle oldu (kalbim durdu) sebebin bende kurudu (uoh uoh...)
gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel, gel gel bana o temiz sevgili gel gel canım hadi gel gel hazırım seni sevmeyi gel gel canım hadi gel gel hakettim seni sevmeyi (2x)
eylem | |
|
| |
ErEn Admin
| Konu: Geri: _EyLeM_ Paz Nis. 01, 2007 1:59 pm | |
| yalnızım
Kaybeden kaybeden yine biz Sarsılan sarsılan yine biz Kalp kıran kalp kıran yine biz Sevgisiz kalan kaybeden yine biz
Yine biz ... Yalnızım yalnız ...
Ellimdeki varken sıkı tutmasını bilmedim Sende benim gibi pişmanmısın pisman dertli Gözler hiç doymuyor ki karanlık doğdu bak benim içime İnsanlar sardı bir yanımı bir yanımı yalnızım çok yalnız
Sakın ha kurmadan ben sıkmısım Bir küçük mutluluk için aldan aldan aldanmışım Aldanmışım... ah...
Aklını başını aldı yarım kaldi tek ne olacak senin halin Beni hiç görmez sandin oldun alim Vicdan teki döner zalim Bak bu derler, gösterirler, yanık kalpler, Yandi her yer, çabuk terler Ağlar bulutlar söndürürler öldü derler Gözü kimseyi görmez oldu durdu zaman gecmek bilmez dinmez Kanayan yara sardim dinmez İçimdeki sızı bitmez Onun dilinden mecnun anlar Yürek dağlar yetim bulutlar Hep birbirini sorgular buldular kopardilar Ama birden bire yok oldular
Yalnizim yalniz ...
Sakın ha kurmadan ben sıkmışım Bir küçük mutluluk için aldan aldan aldanmışım Aldanmışım... ah...
eylem | |
|
| |
yoshy_si Misafir
| Konu: Geri: _EyLeM_ Ptsi Nis. 02, 2007 5:31 am | |
| |
|
| |
ErEn Admin
| Konu: Geri: _EyLeM_ Ptsi Nis. 02, 2007 9:10 am | |
| | |
|